MyCashflow verkkokauppa on helppo tapa perustaa verkkokauppa. Sen avulla verkkokauppa saadaan nopeasti käyttöön, verkkomaksujen käyttöönotto sekä varastonhallinta on helppoa ja verkkokaupan tuotteiden päivitys sujuu sutjakkaasti. Mutta riittävätkö MyCashflow-palvelun ominaisuudet?

MyCashFlow on nykyaikainen verkkokauppa

Pulse247 Oy:n kehittämän MyCashflow verkkokaupparatkaisun parhaita puolia on se, että se elää selkeäasti ajassa. Verkkokauppa on hakukoneystävällinen ja perustason hakukoneoptimoitu suoraan. Se sisältää verkkomaksut ja varastonhallinna.

Verkkokauppiaan näkökulmasta hallintatyökalu on kätevä. Sitä on helppo käyttää ja tehtävät sujuvat sutjakkaasti. Hallintapaneelin avulla tilausten selaus on helppoa. Tuotteiden ja tuotekategorioiden hallinta on helppoa. Voit tehdä muutoksia helposti siirtämällä elementtejä hiirellä.

Palvelu tarjotaan kuukausivelotteisella sovellusvuokraus ASP-mallilla, jolloin sinulla on aina käytössäsi verkkokauppaohjelmiston uusin versio ja päivitykset tapahtuvat automaattisesti. Palvelusta on saatavilla neljä eri versiota eri kokoisille verkkokaupoille (MyCAshflow Free, Small, Medium ja Max). Käytännössä verkkokauppiaan kannattaa valita ainoastaa Small, Medium tai Max vaihtoehdoista, sillä Free versiossa verkkokaupalle ei saa omaa verkko-osoitetta eikä palvelun kaikkia ominaisuuksia käyttöön. Oma verkko-osoite on verkkokaupalle ehdottoman tärkeä.

Hakukoneystävällinen ja hakukoneoptimoitu

Teknisesti yksi tärkeimmistä MyCashflow:n ominaisuuksista on se, että sen avulla ylläpidetyt verkkokaupat ovat hakukoneystävällisiä (Search Engine Friendly (SEF)). Lisäksi verkkokaupan hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization (SEO)) saadaan automaattisesti hyvälle tasolle. Tämä näkyy mm. tuotekategoria- ja tuotesivujen oikeanlaisena otsikointina sekä osoiterakenteessa.

Verkkomaksut

MyCashflow-palvelu tarjoaa valmiiksi suomalaiset verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Tapiola, Säästöpankki/POP, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-pankki), luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Business Eurocard), NeoCard, PayPal, lasku ennakkomaksu ja postiennakko.

Verkkokauppiaana maksutavat saa käyttöön ilman avaus- tai kuukausimaksuja. Provisio perustuu ostoksen summaan 3% + 0,35 €/tilaus (maksimiveloitus 5€/tilaus tai 100€/kk). Sopimuksen voi tehdä helposti MyCashflow-palvelussa.

Lue lisää MyCashflow-palvelun tukemista maksutavoista

MyCashflow lyhyesti

  • MyCashflow on helppokäyttöinen verkkokauppa
  • Nopea ottaa käyttöön
  • Monipuoliset maksutavat sekä helppo verkkomaksujen käyttöönotto
  • Hakukoneystävällinen ja perustason hakukoneoptimoitu
  • Tuki kävijäseurannalle (esim. ilmainen Google Analytics)
  • Ohjelmisto päivittyy automaattisesti

Pulse247 Oy:n MyCashflow on helppo tapa perustaa ja ylläpitää verkkokauppaa.

Lue lisää ja tilaa palvelu tästä