Kotisivukone on verkkopalvelu, jonka avulla pk-yritykset, yhdistykset, urheiluseurat, taloyhtiöt tai yksityishenkilöt voivat helposti ja nopeasti luoda kotisivut. Kotisivukone-palvelu on kotimaisen Ideakoneen kehittämä ja ylläpitämä.

Kotisivut helposti ja nopeasti minimiylläpidolla

Sivujen muokkaus tapahtuu verkkoselaimella, eikä “ohjelmointitaitoja” tarvita. Sivujen luonti, muokkaus ja päivitys tapahtuu saman käyttöliittymän kautta. Sivusto sijaitsee Kotisivukonella, eikä vaadi jatkuvaa ylläpitoa sisällön päivityksiä lukuunottamatta. Sisältösivuille voi helposti lisätä tekstiä, kuvia ja taulukoita.

Palvelun ominaisuudet

Sivuille voi valita valmiista ulkoasuista sopivan, valita ulkoasun väriteeman ja muokata ulkosun yksityiskohtia. Valmis palautelomake ja kävijäseuranta sisältyvät palveluun. Palvelussa on suomenkieliset käyttöohjeet ja suomenkielinen asiakaspalvelu sähköpostitse. Yhteensä sivustolle, kuville ja muille tiedostoille on varattu 500 megatavua levytilaa, mikä riittää erinomaisesti normaalikäytössä.

Verkko-osoitteet

Sivustolla on oma aliverkko-osoite (esim. millankahvila.palvelee.fi), mutta Kotisivukoneeseen voi helposti liittää myös oman verkko-osoitteen (esim. millankahvila.fi).

Kotisivukoneen peruspalvelun lisäksi on mahdollista tilata lisämaksusta mm. verkkokauppa, keskustelupalsta, postituslista tai kalenteri -palveluita.

Kotisivut edullisesti ja helposti

Kotisivukone on hyvä ja helppo paketti yrityksen, yhdistyksen tai henkilökohtaisten verkkosivujen luontiin ja ylläpitoon. Kotisivukoneella, kuten kaikilla tämän tyyppisillä työkaluilla on myös rajoituksensa. Syvemmälle sähköiseen liiketoimintaan siirtyessä voi olla tarpeen luoda monimutkaisempia verkkopalveluita, joita ei ole mahdollista toteuttaa Kotisivukoneella. Tällöin puhutaan myös kustannuksiltaan aivan eri luokan ratkaisuista.

Kotisivukoneen sivusto ja lisätietoa palvelusta